Markilux
Dobrodošli Kliknite
Markilux
domov kje smo markize roloji blago za zavese drsniki za zavese              info@mencinger.si
    markilux drapilux swela clic stroma dofix  
 

 

markilux® postavlja standarde na področju markiznih platen
Markilux je najpomembnejša nemška blagovna znamka markiz. V desetletjih delovanja na področju razvoja in proizvodnje tekstila za zunanje prostore je akumiliralo ogromno znanja in izkušenj, ki podjetju zagotavlja vodilno vlogo v panogi. Visoko razvito znanje o blagu izhaja iz dolgoletnih izkušenj lastne tkalnice zaves z blagovno znamko drapilux®. Markiluxovi strokovnjaki sledijo sodobnim spoznanjem in temeljnim znanstvenim raziskavam različnih materialov, tehnologij in designa, zato ne preseneča, da na področjih materialov in vzorcev markiznih platen sami postavljajo nove standarde. Vse to zagotavlja, da vam bo bivanje na balkonu ali terasi v maksimalno zadovoljstvo.

 

 

 
         
  Barve in vzorci platen
Več kot 160 barvitih možnosti oblačenja vašega najljubšega prostora.
Bodite kreativni!

Izberite svoje platno tukaj >>
   
         
  Sunsilk materiali - visoko barviti sijaj
High-tech blago za zaščito proti soncu izdelano iz poliesterskih vlaken ima povsem drugačno sestavo, kot običajna markizna platna. Je bolj elastično in gladko, bistveno bolj trpežno ter ima edinstven svilnat karakter, poleg tega pa ga je enostavno čistiti. "Markilux-sunsilk" blago za zaščito proti soncu nudi vrsto tehničnih prednosti, se ne guba ter se na markizah ne oblikuje valovito, kot običajna platna. Ker je sunsilk blago tanko in elastično, ob navijanju platna na šivih nastajajo bistveno manjše gube, kot pri drugih platnih, kar je ena od njegovih ključnih prednosti. Markilux® -sunsilk izstopa tako po svoji svilnati površini, ki je ne moremo spregledati, kot po svojem visoko barvitem sijaju.
   
         
  sunsilk SNC, ultrazvočno lepljeno platno
Markilux je z novo tehnologijo spajanja pod visokim pritiskom občutno stanjšal prekrivne spoje na svojih novih platnih. Nova tehnologija je prinesla vrsto dodatnih prednosti, kot so večja odpornost na vodo, vročino in mraz, UV stabilnost ob običajnih pogojih in bolj homogen izgled. Površina platna je bolj ravna, ključna pa je večja trajnost platen, saj ni zgodnega staranja, ki se sicer pojavlja na najbolj občutljivih mestih ob šivih.
   
         
  SAMOČISTILNO markizno platno
SONČNA SVILA iz kolekcije swella sunsilk SNC
Markilux uporablja novo blago swela SNC (swela nano clean), ki z izkoriščanjem novih spoznanj na področju nano tehnologije trajno odbija vodo in umazanijo. Zaradi teh samočistilnih sposobnosti površina platna ne zbledi, pač pa dolgoročno ohranja sijoče barve.
   
         
       

Platna
Markize na sklepne roke
  - Kasetne markize
  - Polkasetne markize
  - Odprte markize
Okenske markize in markizolete
  - Navpične kasetne markize
  - Markize z izpadom ročice
  - Markizolete
  - Trikotna markiza 
Markize za zimske vrtove
Stranska senca
  KONTAKTNI OBRAZEC >> Proizvodnja, veleprodaja in razstavni salon senčil:    
4248 Lesce, Alpska 68, tel.: 04/53-18-118, fax: 04/53-18-218, info@mencinger.si     
MENCINGER, TRGOVSKI CENTER Lesce, Alpska 37, tel: 04/53-02-480, fax: 04/53-02-481