Markilux
Dobrodošli Kliknite
Markilux
domov kje smo markize roloji blago za zavese drsniki za zavese              info@mencinger.si
    markilux drapilux swela clic stroma dofix  
 

 

Drapilux - blago za zavese
Ko vaše okno, teraso ali balkon spremenimo v nov prostor, uresničimo vaše sanje ...

Prepustite se valu idej o ureditvi svojega doma s kombinacijo drapiluxovih naravnih materialov. Spustite se v sanjske kreacije iz čistega bombaža! Paleta sestavljena iz dezenov, ki vam omogočajo izbiro vse od stroge klasike do svobodnega oblikovalskega duha. Nešteto kombinacij polnih fantazije, vam zagotavlja povsem osebno noto. Kolekcija je tako osupljivo preprosta, lepa, a hkrati elegantna, da se ji ni moč upreti.

Drapilux naravna kolekcija združuje vedno večje zahteve po kakovosti, enostavnem vzdrževanju in ekskluzivnosti. Kljub temu zna ohraniti sozvočje z naravo, kajti drapilux je izdelan iz vlaken najboljšega bombaža, ki je pod strogim ekološkim nadzorom.

Poleg naravno urejenega bivalnega prostora drapilux nudi uporabnikom zdravo in prijetno bivanje. Široko paleto materialov, odtenkov, vzorcev in krojev zagotavlja skupina izkušenih strokovnjakov. Z individualnim svetovanjem in strokovnim znanjem vam jamčimo ureditev vaših oken.

Uporabljamo najvišjo - TOP kakovost, vse od izbire preje, designa pa do vrhunskega izobraževanja vseh naših zaposlenih. Zaupanje vam bomo povrnili z lepim izdelkom, ki vam bo dolgo v veselje, nam pa v ponos. Veliki in majhni objekti. Hoteli, šole, bolnice, ... velike in majhne hiše. Vse to so naše zadovoljne stranke. Posvetujte se z nami.

 
Trenutek ...
---
---
---
---
---
---


 
         
 
  KONTAKTNI OBRAZEC >> Proizvodnja, veleprodaja in razstavni salon senčil:    
4248 Lesce, Alpska 68, tel.: 04/53-18-118, fax: 04/53-18-218, info@mencinger.si     
MENCINGER, TRGOVSKI CENTER Lesce, Alpska 37, tel: 04/53-02-480, fax: 04/53-02-481